Våre ansatte

Jarle Skjerven
Daglig leder
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 94 00 82 91 | jarle@askus.no

Lektor innen bedriftsøkonomi og regnskap, utdanning i pedagogikk og personalledelse. Har etterutdanning på Handelshøyskolen BI innen styrearbeid. Jobbet som økonomisjef for Bohus Henriksen i Finnmark i 11 år, og har flere års praksis som autorisert regnskapsfører. Jarle er fra Vik i Sogn og har vært ansatt hos Askus siden 2014. Han har tidligere drevet eget regnskapskontor Contador AS som er fusjonert sammen med Askus.

Jan-Tore Horn
Administrasjonssjef
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 99 61 47 84 | jan.tore@askus.no

Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med påbygningsfag innenfor skatte- rett og skatteøkonomi. Praksis som regnskapsfører fra 1992 med solid og bred erfaring innenfor faget, herunder eiendomsforvaltning, stiftelse av selskaper, styrearbeid og økonomisk rådgiving. Jan-Tore er fra Lillehammer og har stort nettverk i hjembyen. Han har vært ansatt hos Askus siden 2007 og er en av våre superbrukere i Tripletex og i Total årsoppgjør.

Bettina Haslev Nordbye
Avdelingsleder Lillehammer Autorisert regnskapsfører

Tlf. 93 43 12 07 | bettina@askus.no

Bachelor i økonomi og reiseliv fra Høgskolen i Lillehammer, Handelshøy skolen BI og Fachhochschüle München. Bettina har erfaring som markedssjef, daglig leder innen reiseliv og regnskap. Bettina er fra Lillehammer og har vært ansatt hos Askus siden 2013. Hun er en av våre superbrukere i Visma Business og OneStop Reporting. Bettina er en av våre Senior Rådgivere med god kunnskap om automatisering og integrasjoner.

Astrid Myhren
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 95 26 07 83 | astrid@askus.no

Utdannet innen Økonomi & Administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer, samt påbygging innen skatterelaterte fag og filosofi. Astrid er autorisert regnskapsfører og har over 20 års erfaring innen regnskap og forvaltning, fra boligbyggelag og regnskapsbyrå. Hun er født og oppvokst på Lillehammer, og er engasjert i ulike idrettsaktiviteter. Gir kunder og ansatte det lille ekstra. Astrid har vært ansatt hos Askus siden 2017, og er en av våre superbrukere i Tripletex og Visma.

Ga Vei Kang
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 93 04 55 60 | gavei@askus.no

Bachelor i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen i Trondheim. Ga Vei er født og oppvokst i Norge, og snakker flytende kantonesisk da familien er fra Hong Kong.  Han har vært ansatt hos Askus siden han var nyutdannet i 2013. Ga Vei er en av våre superbrukere i Tripletex og Visma.

Oddbjørg Leite
Regnskapskonsulent

Tlf. 90501401oddbjorg@askus.no

Handelsskole. Oddbjørg har jobbet ved regnskapskontor siden 1993, og har derfor god erfaring i å bistå kunder med alt fra A til Å. Hun er fra Stårheim/Nordfjordeid i Sogn og Fjordane, og har vært bosatt på Lillehammer i mange år. Oddbjørg har vært ansatt hos Askus siden 2016. Hun er en av våre superbrukere i Visma, og nyter stor tillitt hos sine kunder.

Amanda Grønbakken
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 92 46 37 26 | amanda@askus.no

Bachelorgrad innen Økonomi & Administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Amanda har jobbet med regnskap siden hun var nyutdannet i 2015. Hun har gode datakunnskaper, og er en tilvekst for oss med sitt blide humør og ungdommelig pågangsmot. Amanda er fra Oppdal, og hun har vært ansatt hos Askus siden 2017. Hun er en av våre superbrukere i Tripletex.

Ola Jakob Myhre
Autorisert regnskapsfører
Registrert revisor

Tlf. 95 26 09 59 | ola.jakob@askus.no

Høgskolekandidat i økonomiske & administrative fag og gjennomført revisjonsstudium. Praksis som revisor noen år i Oslo, og flyttet så til Lillehammer. Ola Jakob har drevet egen revisjonspraksis med oppdragsansvar for egen kundeportefølje i mange år. Han ble i 2011 ansatt i et større revisjonskontor, og jobbet som Manager innenfor revisjon for klienter i ulike bransjer i tillegg til varierte rådgivningsoppdrag. Ola Jakob er fra Sør Fron, og har vært ansatt hos Askus siden 2019.

Hanne Heby Myhren
Regnskapskonsulent

Tlf. 41 47 88 48 | hanne@askus.no

Handelsskole. Hanne har jobbet ved regnskapskontor siden 1985, og har derfor lang erfaring fra vårt yrke. Hanne har mange fornøyde kunder innenfor ulike bransjer, og hun nyter stor tillit hos sine kunder. Hanne er fra Lillehammer, og har vært ansatt hos Askus siden 2016. Hun er en av våre superbrukere i både Tripletex og Visma.

Jaroslava Cymbaluk
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 967 17 454 | jaroslava@askus.no

Bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Hedmark. Jaroslava har jobbet som regnskapsfører fra 2015, og har vært ansatt hos Askus siden 2020. Hun er fra Ukrania og snakker i tillegg russisk flytende. Jaroslava er aktiv og engasjert, og setter sine kunder i fokus.

Randi Granheim Bryhn
Regnskapskonsulent

Tlf. 95 11 28 34 | randi@askus.no

Handelsskole. Hun jobbet tidligere på Sølvskottberget Rehabiliteringssenter i 35 år, og har mange års erfaring innenfor regnskap og lønn. Randi er fra Øyer og har vært ansatt hos Askus siden 2011. Hun er vår ekspert på lønnsområdet og har ansvaret for lønnskjøring for mange av våre kunder.

Anna Rzepka
Regnskapskonsulent

Tlf. 46 59 47 60 | anna@askus.no

Mastergrad i filosofi. Hun har tidligere erfaring som butikkleder og regnskapsfører fra Slovakia. Anna behersker i tillegg til sitt morsmål slovakisk. Anna er fra Polen og har vært ansatt hos Askus siden 2015. Hun jobber med regnskap og lønn og har ansvar for flere av våre polske kunder. Anna er en av våre superbrukere i Tripletex.

Heidi Østvold
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 92 04 95 50 | heidi@askus.no

Bedriftsøkonom fra Distriktshøgskolen og Høgskolekandidat fra Høgskolen BI. Heidi har tidligere jobbet som Regnskapssjef, og har både drevet og vært ansatt på regnskapskontor i mange år. Hun kom flyttende til Lillehammer i 2020, og har vært ansatt hos Askus siden da. Heidi er fra Østerdalen, og er en dyktig regnskapsfører med allsidig erfaring.

Bente Freng
Regnskapskonsulent

Tlf. 90 94 37 67 | bente@askus.no

Høyskoleutdannet innen Økonomi & Administrasjon fra BI. Bente har over 20 års erfaring med regnskap fra tidligere jobber. Hun er fra Brøttum og bor i Mesnali. Bente er svært engasjert i lag og foreninger på fritiden. Bente er en fin tilvekst for oss med sin brede erfaring fra regnskapsfaget i tillegg til sitt gode humør. Hun har vært ansatt hos Askus siden 2017. Bente er en av våre superbrukere på Tripletex, noe mange av våre kunder vil nyte godt av.

Mona Jonsson
Regnskapskonsulent

Tlf. 90 82 90 60 | mona@askus.no

Utdannet innenfor regnskap/lønn og markedsføring fra Høgskolen BI og NKI. Mona har tidligere jobbet som Lønns- og regnskapsansvarlig ved en håndverksbedrift i tillegg til flere års erfaring fra jobb ved Regnskapskontor. Hun har vært ansatt hos Askus siden 2020. Mona er fra Gudbrandsdalen, og er en av våre superbrukere i Tripletex.

Pernille Glemmestad
Regnskapskonsulent / Trainee

Tlf. 97 95 94 54 | pernille@askus.no

Fullført videregående skole. Pernille har et praksisår hos oss før hun går løs på høyere utdanning. Hun har gode datakunnskaper som alle nyter godt av.
Pernille er fra Brøttum, og har jobberfaring fra serveringsbransjen. Hun har vært ansatt hos oss siden 2019, og betjener resepsjonen.
Pernille er en blid og servicevennlig jente som vil lære mere om regnskapsfaget.

Benedicte Haslev Martinsen
Regnskapskonsulent / Trainee

Tlf. 90 29 72 95 | benedicte@askus.no

Fullført videregående skole med strålende resultater. Benedicte har hatt et praksisår hos oss før hun går løs på høyere utdanning innen økonomi. Hun har gode datakunnskaper som alle nyter godt av. Benedicte er fra Lillehammer, og har jobberfaring fra familiebedrift innenfor reiseliv. Benedicte har vært ansatt hos oss siden 2018, og jobber hos oss noen timer i uken ved siden av studier.

Erling Skjerven
Regnskapskonsulent / Trainee

Tlf. 48 44 93 44 | erling@askus.no

Studerer Økonomi og Administrasjon (Bachelor) ved Universitetet i Tromsø. Erling fra Hammerfest, og startet opp hos Askus med sommerjobb i 2020. Han vil jobbe hos oss i perioder ved siden av studier. Erling har gode datakunnskaper, og har stor interesse for regnskapsfaget.