Henning Evensen, eier og sheriff Profilgutta AS

Vi i Profilgutta AS er svært fornøyde med at vi valgte Askus AS som vår regnskapsfører.
Det å kunne ha en erfaren sparringspartner i en krevende oppstartsperiode har vært utrolig viktig, og det har gitt oss en trygghet til å ta kloke veivalg.

Ved å ha en regnskapsfører som Askus AS, og et Tripletex- system som er blant de beste på markedet, har vi frigjort tid som vi nå kan bruke på våre daglige arbeidsoppgaver.

Vi i Profilgutta ønsker å ha samarbeidspartnere som er like opptatt av god og personlig service som oss selv, og det har vi funnet i Askus AS.

Barentshavkonferansen logo

Marit Hansen, direktør Stiftelsen Barentshavkonferanser

Stiftelsen Barentshavkonferanser bruker Askus AS som regnskapsfører. Etter å ha jobbet tett sammen med Askus de siste par årene, har vi løftet  vår økonomistyring opp på et helt nytt nivå.

For meg er hverdagen svært hektisk, og nøkkelen er å få frigjort tid til de strategisk viktige oppgavene. Med Askus sine moderne papirløse systemer, har vi full kontroll på bilagsflyten, og i tillegg har vi tilgang til web-baserte rapporteringssystemer som gir oss riktig grunnlagsdata for beslutninger. Askus fungerer som en viktig sparringspartner, og vi kaller dem vår innleide økonomisjef. For de som ønsker noe mer enn passiv bokføring, herunder moderne økonomistyring, anbefaler vi Askus på det varmeste.

jeans

Tove Lill Wahlberg, daglig leder Centrum Jeans AS

Det å være daglig leder i en klesbutikk er både hektisk og krevende. Det er hele tiden arbeidsoppgaver som skal løses, og det er ekstra viktig at man er god på det som butikkdrift handler om: Selge varer. I tiden før vi satte bort vårt regnskap, ble mine dager spist opp av mye papirarbeid, og jeg hadde en følelse av hele tiden å være på etterskudd. Askus AS har vært en ekstremt viktig bidragsyter for å gi meg tilbake bedre nattesøvn.

Askus er mer enn et regnskapsførerselskap. De setter seg i førersetet for å gi oss de beste løsninger for å få en god hverdag, og deres paperless system har vært en åpenbaring. Min kontorpult er nå nesten tom for papirer, og vi får god oppfølging og rapportering.

Mitt råd til dere som vurderer å bygge regnskapsfører; Se ikke bare på pris, men velg et regnskapsførerselskap som aktivt jobber for din lønnsomhet. Askus er et slikt selskap!

Bilde av Ann-Synnøve-Jacobsen, dagli leder på Salsa Salong

Ann Synnøve Jacobsen, daglig leder Salsa Salong AS

Salsa Salong AS har veldig god erfaring med Askus AS som vår støttespiller.

For meg som småbedriftseier, er det svært viktig å ha en regnskapsfører man kan stole 100 % på. Askus har hele tiden vært aktive med å følge opp våre administrative rutiner, og ikke minst gi klare føringer på hvordan all papirflyt bør organiseres.

Er du på utkikk etter et selskap som bidrar med mer enn kun regnskap, og som tar sin rolle meget seriøst, så anbefaler jeg Askus på det varmeste.