Koronasituasjonen

Koronaviruset har ført til mange og store utfordringer for norsk næringsliv, også for våre mange av våre kunder dessverre.
For deg som driver virksomhet har situasjonen fått store konsekvenser, blant annet i form av permitteringer og redusert omsetning.

Som din regnskapsfører bistår vi med økonomiske råd og hjelp til å håndtere den krevende situasjonen du og bedriften din står i, og vi i Askus har bistått mange kunder de siste dagene.
Vi minner om at alt arbeid utført fra vår side med bistand til permitteringer og rådgiving i forbindelse med Corona pandemien ikke blir fakturert våre kunder.

For å hjelpe din bedrift, har vi, sammen med Regnskap Norge, samlet nyttig informasjon som du kan bruke som oppslagsverk forbindelse med koronasituasjonen.

Les oppsummeringen av de viktigste endringene og tiltakene som innført i forbindelse med korona-utbruddet her.

Følg med på siden. Informasjonen oppdateres løpende.
Ta gjerne kontakt med oss for flere spørsmål og bistand.

Vi venter forventningsfullt på hvilke nye tiltak regjeringen kommer med i morgen og tiden fremover.

Vi vil også benytte anledningen til å takke våre 15 kollegaer i Askus som har stått på, og med tungt hjerte har bistått våre kunder med krevende tiltak de siste ukene.

Avslutningsvis minner vi igjen om vår Facebook side: https://www.facebook.com/askus.no/
Vi anbefaler alle våre kunder til å både følge og like Facebook siden til Askus da vi fortløpende vil legge ut informasjon om nye Corona tiltak som kommer der.