KONTAKT

Askus AS
Tlf.: 61 22 22 00
post@askus.no

Avdeling Lillehammer:
Anders Sandvigs gate 38
2609 Lillehammer

 

Avdeling Hammerfest:
Hamnegata 15
9600 Hammerfest

Våre ansatte:

Cato Thomassen
Daglig leder / Avdelingsleder Lillehammer

Tlf. 95 87 30 35 | cato@askus.no

Master of Science in Business fra Handelshøgskolen i Bodø (avgangsklasse 2009).
Startet karrieren som revisor i PwC Oslo, flyttet deretter til Lillehammer hvor han har jobbet med regnskap i Lillehammer kommune, som Controller i Swix (BRAV) og som økonomidirektør i Madshus AS.
Har bred erfaring innenfor regnskap, analyse, budsjettering, rapportering, og brenner for struktur og effektivisering av oppgaver.
Cato er fra ei lita bygd utenfor Harstad i nord, men har bodd på Lillehammer siden 2011.
Han startet i Askus sommeren 2023 som daglig leder.

Jarle Skjerven
Avdelingsleder Hammerfest - Statsautorisert Regnskapsfører

Tlf. 94 00 82 91 | jarle@askus.no

Lektor innen bedriftsøkonomi og regnskap, utdanning i pedagogikk og personalledelse. Har etterutdanning på Handelshøyskolen BI innen styrearbeid. Jobbet som økonomisjef for Bohus Henriksen i Finnmark i 11 år, og har flere års praksis som autorisert regnskapsfører. Jarle er fra Vik i Sogn og har vært ansatt hos Askus siden 2014. Han har tidligere drevet eget regnskapskontor Contador AS som er fusjonert sammen med Askus.

Jan-Tore Horn
Partner - Statsautorisert Regnskapsfører

Tlf. 99 61 47 84 | jan.tore@askus.no

Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med påbygningsfag innenfor skatte- rett og skatteøkonomi. Praksis som regnskapsfører fra 1992 med solid og bred erfaring innenfor faget, herunder eiendomsforvaltning, stiftelse av selskaper, styrearbeid og økonomisk rådgiving. Jan-Tore er fra Lillehammer og har stort nettverk i hjembyen. Han har vært ansatt hos Askus siden 2007 og er en av våre superbrukere i Tripletex og i Total årsoppgjør.

Thomas Larsen
Forretningsutvikler - Statsautorisert Regnskapsfører

Tlf. 95 17 48 62 | thomas@askus.no

Bachelor i Business Administration og Accounting and Finance fra Handelshøgskolen BI og Leeds university Business School.
Har 20 års erfaring fra regnskapsbransjen som driver av eget regnskapskontor, leder, rådgiver og styrearbeid.
Thomas er fra Lillehammer og brenner for digitalisering og utvikling og er glad i mennesker og tall.
Bred systemkompetanse.

Astrid Myhren
Statsautorisert Regnskapsfører

Tlf. 95 26 07 83 | astrid@askus.no

Utdannet innen Økonomi & Administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer, samt påbygging innen skatterelaterte fag og filosofi. Astrid er autorisert regnskapsfører og har over 20 års erfaring innen regnskap og forvaltning, fra boligbyggelag og regnskapsbyrå. Hun er født og oppvokst på Lillehammer, og er engasjert i ulike idrettsaktiviteter. Gir kunder og ansatte det lille ekstra. Astrid har vært ansatt hos Askus siden 2017, og er en av våre superbrukere i Tripletex og Visma.

Amanda Grønbakken
Statsautorisert Regnskapsfører

Tlf. 92 46 37 26 | amanda@askus.no

Bachelorgrad innen Økonomi & Administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Amanda har jobbet med regnskap siden hun var nyutdannet i 2015. Hun har gode datakunnskaper, og er en tilvekst for oss med sitt blide humør og ungdommelig pågangsmot. Amanda er fra Oppdal, og hun har vært ansatt hos Askus siden 2017. Hun er en av våre superbrukere i Tripletex.

Oddbjørg Leite
Regnskapskonsulent

Tlf. 90 50 14 01oddbjorg@askus.no

Handelsskole. Oddbjørg har jobbet ved regnskapskontor siden 1993, og har derfor god erfaring i å bistå kunder med alt fra A til Å. Hun er fra Stårheim/Nordfjordeid i Sogn og Fjordane, og har vært bosatt på Lillehammer i mange år. Oddbjørg har vært ansatt hos Askus siden 2016. Hun er en av våre superbrukere i Visma, og nyter stor tillitt hos sine kunder.

Ola Jakob Myhre
Statsautorisert Regnskapsfører
Registrert revisor

Tlf. 95 26 09 59 | ola.jakob@askus.no

Høgskolekandidat i økonomiske & administrative fag og gjennomført revisjonsstudium. Praksis som revisor noen år i Oslo, og flyttet så til Lillehammer. Ola Jakob har drevet egen revisjonspraksis med oppdragsansvar for egen kundeportefølje i mange år. Han ble i 2011 ansatt i et større revisjonskontor, og jobbet som Manager innenfor revisjon for klienter i ulike bransjer i tillegg til varierte rådgivningsoppdrag. Ola Jakob er fra Sør Fron, og har vært ansatt hos Askus siden 2019.

Hanne Heby Myhren
Regnskapskonsulent

Tlf. 41 47 88 48 | hanne@askus.no

Handelsskole. Hanne har jobbet ved regnskapskontor siden 1985, og har derfor lang erfaring fra vårt yrke. Hanne har mange fornøyde kunder innenfor ulike bransjer, og hun nyter stor tillit hos sine kunder. Hanne er fra Lillehammer, og har vært ansatt hos Askus siden 2016. Hun er en av våre superbrukere i både Tripletex og Visma.

Jaroslava Cymbaluk
Statsautorisert Regnskapsfører

Tlf. 96 71 74 54 | jaroslava@askus.no

Bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Hedmark. Jaroslava har jobbet som regnskapsfører fra 2015, og har vært ansatt hos Askus siden 2020. Hun er fra Ukraina. Jaroslava er aktiv og engasjert, og setter sine kunder i fokus.

Randi Granheim Bryhn
Regnskapskonsulent

Tlf. 95 11 28 34 | randi@askus.no

Handelsskole. Hun jobbet tidligere på Sølvskottberget Rehabiliteringssenter i 35 år, og har mange års erfaring innenfor regnskap og lønn. Randi er fra Øyer og har vært ansatt hos Askus siden 2011. Hun er vår ekspert på lønnsområdet og har ansvaret for lønnskjøring for mange av våre kunder.

Anna Rzepka
Regnskapskonsulent

Tlf. 46 59 47 60 | anna@askus.no

Mastergrad i filosofi. Hun har tidligere erfaring som butikkleder og regnskapsfører fra Slovakia. Anna behersker i tillegg til sitt morsmål slovakisk. Anna er fra Polen og har vært ansatt hos Askus siden 2015. Hun jobber med regnskap og lønn og har ansvar for flere av våre polske kunder. Anna er en av våre superbrukere i Tripletex.

Bente Freng
Regnskapskonsulent

Tlf. 90 94 37 67 | bente@askus.no

Høyskoleutdannet innen Økonomi & Administrasjon fra BI. Bente har over 20 års erfaring med regnskap fra tidligere jobber. Hun er fra Brøttum og bor i Mesnali. Bente er svært engasjert i lag og foreninger på fritiden. Bente er en fin tilvekst for oss med sin brede erfaring fra regnskapsfaget i tillegg til sitt gode humør. Hun har vært ansatt hos Askus siden 2017. Bente er en av våre superbrukere på Tripletex, noe mange av våre kunder vil nyte godt av.

Vilde Hansen
Siviløkonom - Regnskapskonsulent

Tlf. 41 58 48 21 | vilde@askus.no

Siviløkonom med mastergrad i økonomi og administrasjon hvor hun fordypet seg i ledelse av menneskelige ressurser. Har fra tidligere bachelorgrad innenfor samme fagfelt med fordypning innenfor regnskapsføring. Har praksis som regnskapsfører fra 2019, og har gode datakunnskaper og er opptatt av automatisering/forenkling for sine kunder. Hun verdsetter gode kunderelasjoner høyt. Vilde er fra Hammerfest og har vært ansatt hos Askus siden 2021.

Tonje Edvardsen
Regnskapskonsulent

Tlf. 99 56 03 66 | tonje@askus.no

Bachelorgrad i økonomi og administrasjon med profilering regnskapsfører. Tonje har jobbet innenfor regnskapsfaget siden 2015, og hun har hatt stort ansvarsområde fra privat virksomhet og opparbeidet seg god kompetanse innenfor regnskap. Hun er født og oppvokst i Hammerfest, og har vært ansatt hos Askus fra år 2021.
Tonje er en blid og positiv jente med gode datakunnskaper.

Marte Josdatter Melbø
Regnskapskonsulent

Marte er ute i permisjon.

Tlf. 90 12 08 97 | marte@askus.no

Bachelor i Regnskap og Revisjon.
Har arbeidserfaring som Controller.
Marte er fra Gausdal, og er oppvokst på gård.
Hun er en blid og positiv person med gode datakunnskaper som våre kunder vil nye godt av.

Begynte hos Askus september 2022.

Erling Skjerven
Regnskapskonsulent / Trainee

Tlf. 48 44 93 44 | erling@askus.no

Studerer Økonomi og Administrasjon (Bachelor) ved Universitetet i Tromsø. Erling fra Hammerfest, og startet opp hos Askus med sommerjobb i 2020. Han vil jobbe hos oss i perioder ved siden av studier. Erling har gode datakunnskaper, og har stor interesse for regnskapsfaget.