Askus-25-år-kake

Askus AS er 25 år – bli med å feire sammen med oss!

 

Det er med stolthet og ydmykhet at vi informerer om at:
Askus AS fyller 25 år onsdag 27. september.

For å feire oss selv holder vi åpent hus i våre lokaler førstkommende onsdag mellom
kl. 13.00 – 14.00.

Det serveres kaffe og kaker – vi håper mange av dere tar dere tid til å besøke oss.

Kort historikk:

Askus AS ble stiftet 27. september 1992.
Firmanavn fra starten av var Eiendomsforum Lillehammer AS, og selskapets formål var eiendomsforvaltning. Selskapet var i oppstarten store på utleie/forvaltning i Lillehammer regionen i forbindelse med de olympiske vinterlekene som ble avviklet i 1994

Navnet på firma ble endret til Regnskap Og Eiendomstjenester AS i år 2001, og hovedvirksomheten ble endret til regnskapsbyrå. Ny navnendring ble foretatt i år 2015 til dagens navn Askus AS da dagens eiere ønsket å fjerne eiendomstjenester fra navnet. Askus kan også uttales Ask Us på engelsk.

Firma har de senere år kun fokusert på regnskapstjenester og har kunder fra Hammerfest i nord til Oslo i sør. Selskapet er fortsatt lokal eid og eies i dag av Jan-Tore Horn og Jarle Skjerven som begge jobber i selskapet. Askus har vært i god vekst de senere årene, og ble nylig kåret til Gaselle-bedrift for 5. gang noe vi er meget stolte av. Vi har i dag ca. 350 kunder fordelt på mange ulike bransjer. Kontoret består av 11 dyktige ansatte, og det er foretatt ytterligere en ansettelse slik at en ny kollega er på plass 1. desember.

Automatisering:

Regnskapsbransjen er en av bransjene som det er spådd at roboter vil ta over mange av arbeidsoppgavene for, men vi i Askus frykter ikke spådommene. Vi ser dette som store muligheter – ikke utfordringer.

Vår bransje er i endring med stadig mer automatisering, og Askus har foretatt betydelige investeringer i nye programvarer som automatiserer mange av de manuelle regnskapsprosessene. Opplæring av ansatte og kunder er en viktig del av dette. Vi ønsker å fokusere stadig mer på personlig kontakt med våre kunder og oppfølgende rådgiving i tillegg til de tradisjonelle tjenestene vi tilbyr. Askus er godt rustet for de endringer som vil komme i regnskapsbransjen, og vi ser lyst på fremtiden og håper våre kunder vil følge oss videre på ferden.

Vårt slagord er: Askus for deg som ønsker god kontroll og frigjort tid.

Vi minner om vår Facebook-side. For de som ikke har vært inne på siden så vil vi sette stor pris på om du går inn og liker siden vår og gir oss en omtale.

Til info så vil kontoret vårt holdes stengt torsdag 28. september og fredag 29. september grunnet velfortjent jubileumstur for alle ansatte.