Askus AS søker statsautorisert regnskapsfører til vårt kontor i Hammerfest

Er du på utkikk etter nye utfordringer? I så fall ønsker vi å snakke med deg!

Askus AS er i god vekst og ønsker å utvide teamet, fortrinnsvis med en statsautorisert regnskapsfører. Vi har svært spennende kunder i nord, og flere kunder som venter på å komme til oss når vi får bedre kapasitet. For å ta steget videre med å styrke vårt fagmiljø og vår kapasitet, trenger vi DEG på laget!

Hvem er du?
Du er nysgjerrig, motivert og positiv. Du liker å jobbe i et miljø hvor det til tider er travelt. Du er sosial og omgjengelig, og samarbeider godt med kollegaer og kunder. Samtidig kan du også jobbe selvstendig, og du holder deg oppdatert på lover og regler. Du ønsker muligheten til å utvikle deg innen faget, gjennom oppdragsansvar på kunder og ved å hjelpe oss med å utvikle våre tjenester videre. Du blir motivert av å kunne hjelpe våre kunder med aktiv økonomistyring samt bistand innenfor personalområdet.
Du har gjerne erfaring fra Tripletex, Cantor Controller og Power Office, men det er ikke en forutsetning.

Hvem er vi?
Askus AS er et lokaleid regnskapsbyrå med kontor på Lillehammer og i Hammerfest. Vi er 16 ansatte totalt, herav 3 i Hammerfest per i dag. Vi flytter inn i større og moderne lokaler til høsten i Hammerfest, og har da plass til å kunne ta imot flere dyktige ansatte med tiden. Vår hovedsatsning for vekst ligger i Hammerfest og Finnmark, for vi ønsker å vise at det er i nord det skjer!

Selskapet har eksistert i over 30 år, og vi har bygget opp et solid rennommé. Vårt fokus er å forenkle hverdagen til våre kunder, ved bruk av egen kompetanse kombinert med gode programmer . Vi har solid økonomi og tilbyr gode lønnsbetingelser, pensjon- og forsikringsordninger.
Askus er med i SAGA KL, en kjede av lokaleide regnskapskontorer, som ønsker å være en del av en større enhet for kompetansebygging og påvirkningskraft. For våre ansatte, vil det gi en mulighet å bygge nettverk i et større fagmiljø med gode kollegaer fra andre steder i landet.

Høres dette spennende ut ber vi deg om å sende en kortfattet søknad og CV, så hører du fra oss. Skulle du ha spørsmål er det bare å ta kontakt. Søknadsfrist 15. mai 2023.

Kontaktperson for spørsmål/søknad:
Jarle Skjerven, mobil 94 00 82 91, e-post: jarle@askus.no
Kontoradresse: Hamnegata 15, 9600 Hammerfest

ASKUS – «ask us» – DET ER OSS DU SKAL SPØRRE