Askus AS søker regnskapsførere, Lillehammer kontor

Askus AS er et regnskapsbyrå i god vekst med god kundetilgang. Vi søker i den forbindelse regnskapsfører for snarlig oppstart.

Vi har også kontor i Hammerfest. Selskapet er lokalt eid, og er ikke medlem av noen kjede, noe våre kunder nyter godt av i form av konkurransedyktige priser og ansatte i form av gode lønnsbetingelser.
Askus har totalt 17 positive og dyktige medarbeidere, hvorav 9 er autorisert som regnskapsførere.
Selskapet var Gaselle bedrift i 2012, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Vi benytter Tripletex og Visma Accountancy Cloud som våre økonomisystemer, samt Cantor Controller og Visma Total for årsoppgjør.
Vi benytter Cantor Controller og OneStop reporting for rapportering.
Power Office blir brukt for timeregistrering og oppdragsstyring/kvalitetssikring.

Askus søker etter både autorisert regnskapsfører med erfaring når det gjelder oppdragsansvar, og erfaren regnskapsfører som er vant med å jobbe selvstendig og ta ansvar for egen kundeportefølje.

Vi søker deg som vil være med på å videreutvikle et moderne og offensivt regnskapskontor i vekst. Vi har fokus på å forenkle hverdagen for våre kunder, og jobber på moderne web-baserte plattformer. Det kan også legges til rette for noe hjemmekontor.

Askus søker først og fremst deg som er motivert for å bli en enda bedre regnskapsfører, herunder kunne bistå våre kunder med god rådgivning og oppfølging. IKT ferdigheter vil bli vektlagt og kjennskap til spesielt Tripletex vil være en stor fordel. Hos Askus kan vi innfri dine ambisjoner, og vi har verktøyene for at du skal lykkes med dette.

Vi har solid økonomi og tilbyr gode lønnsbetingelser, pensjon- og forsikringsordninger.
Firma disponerer firmaleilighet i Spania til fri bruk for ansatte.

Kortfattet søknad vedlagt CV sendes epostadresse under. Referanse samt dokumentasjon på utdanning og arbeidserfaring bes først utlevert etter evt. jobbintervju.

Vi ser fram til å motta søknad fra deg.

For nærmere informasjon kontakt:
Jan-Tore Horn, mobil 99 61 47 84, e-post: jan.tore@askus.no
Kontoradresse: Anders Sandvigs gate 38, 2609 Lillehammer