Askus AS søker Regnskapsrådgiver til vårt kontor i Lillehammer

Er du på utkikk etter nye utfordringer? I så fall ønsker vi å snakke med deg!

Askus AS er i god vekst og ønsker å utvide teamet, fortrinnsvis med en Statsautorisert regnskapsfører, men har du relevant erfaring så søk gjerne.

Hvem er du?
Du er nysgjerrig, motivert og positiv. Du liker å jobbe i et miljø hvor det til tider er travelt. Du er sosial og omgjengelig, og samarbeider godt med kollegaer og kunder. Samtidig kan du også jobbe selvstendig, og du holder deg oppdatert på lover og regler. Du ønsker muligheten til å utvikle deg innen faget, gjennom oppdragsansvar på kunder og ved å hjelpe oss med å utvikle våre tjenester videre.
Du har gjerne erfaring fra Tripletex, Cantor Controller og Power Office, men det er ikke en forutsetning.

Hvem er vi?
Askus AS er et lokaleid regnskapsbyrå med kontor på Lillehammer og i Hammerfest. Vi er 16 positive medarbeidere, hvorav 7 er autoriserte. Selskapet har eksistert i over 30 år, og vi jobber stadig med å videreutvikle oss som et moderne og offensivt Økonomihus. Vårt fokus er på å forenkle hverdagen til våre kunder, og for å gjøre det jobber vi med moderne web-baserte plattformer. Vi har solid økonomi og tilbyr gode lønnsbetingelser, pensjon- og forsikringsordninger.

Høres dette spennende ut ber vi deg om å sende en kortfattet søknad og CV, så hører du fra oss. Skulle du ha flere spørsmål er det bare å ta kontakt.

Kontaktperson for spørsmål/søknad:
Jan-Tore Horn, mobil 99 61 47 84, e-post: jan.tore@askus.no
Thomas Larsen, mobil 95 17 48 62, epost: thomas@askus.no
Kontoradresse: Anders Sandvigs gate 38, 2609 Lillehammer

AKSUS – DET ER OSS DU SKAL SPØRRE!