KONTAKT

Askus AS
Anders Sandvigs gate 38
2609 Lillehammer

Tlf.: 61 22 22 00
post@askus.no

Våre ansatte:

Jan-Tore Horn
Partner / Aut. regnskapsfører

Tlf. 99 61 47 84 | jan.tore@askus.no

Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med påbygningsfag innenfor skatte- rett og skatteøkonomi. Over 20 års praksis som regnskapsfører med solid og bred erfaring innenfor eiendoms- forvaltning, stiftelse av selskaper, styrearbeid og økonomisk rådgiving. Jan-Tore er fra Lillehammer og har vært daglig leder i Askus siden 2007.

Jarle Skjerven
Daglig leder / Aut. regnskapsfører

Tlf. 94 00 82 91 | jarle@askus.no

Lektor innen bedriftsøkonomi og regnskap, utdanning i pedagogikk og personalledelse. Har etterutdanning på Handelshøyskolen BI innen styre-arbeid. Jobbet som økonomisjef for Bohus Henriksen i Finnmark i 11 år, og har flere års praksis som autorisert regnskapsfører. Jarle er fra Vik i Sogn og har vært ansatt hos Askus siden 2014. Han har tidligere drevet eget regnskapskontor Contador AS, som er fusjonert sammen med Askus.

Bettina Haslev Nordbye
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 93 43 12 07 | bettina@askus.no

Bachelor i økonomi og reiseliv fra Høgskolen i Lillehammer, Handelshøy- skolen BI og Fachhochschüle München. Bettina har erfaring som markedssjef, daglig leder innen reiseliv og regnskap. Bettina er fra Lillehammer og har vært ansatt hos Askus siden 2013. Hun er vår superbruker i Visma.

Rune Sønsteby
Autorisert regnskapsfører

Tlf. 95 45 49 39 | rune@askus.no

Diplomøkonom fra BI Handelshøy-skole. Yrkeserfaring fra bank, skatte-etaten og regnskapskontor. Over 10 års erfaring som autorisert regnskaps- fører med bred skatte- og regnskaps- faglig bakgrunn. Rune er fra Toten og har vært ansatt hos Askus siden 2011. Han er vår superbruker på årsoppgjør.

Ga Vei Kang
Autorisert Regnskapsfører

Tlf. 93 04 55 60 | gavei@askus.no

Bachelor i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen i Trondheim. Ga Vei er født og oppvokst i Norge, og snakker flytende kantonesisk da familien er fra Hong Kong. Han er en av våre superbrukere på Visma Business, Visma Dokumentsenter og Visma Lønn. Ga Vei har vært ansatt hos Askus siden 2013.

Randi Granheim Bryhn
Regnskapskonsulent

Tlf. 95 11 28 34 | randi@askus.no

Handelsskole. Hun jobbet hos tidligere arbeidsgiver Sølvskottberget Rehabili- teringssenter i 35 år, og har mange års erfaring innenfor regnskap og lønn. Randi er fra Øyer og har vært ansatt hos Askus siden 2011. Hun er vår ekspert på lønnsområdet og har ansvaret for lønnskjøring for de fleste av våre kunder.

Anna Rzepka
Regnskapskonsulent

Tlf. 46 59 47 60 | anna@askus.no

Mastergrad i filosofi. Hun har tidligere erfaring som butikkleder og regn- skapsfører fra Slovakia. Anna be- hersker i tillegg til sitt morsmål slovakisk. Anna er fra Polen og har vært ansatt hos Askus siden 2015. Hun jobber med regnskap og lønn og har ansvar for flere av våre polske kunder. Anna er superbruker i Tripletex.

Oddbjørg Leite
Regnskapskonsulent

Tlf. 90501401  |  oddbjorg@askus.no

Handelsskole. Oddbjørg har jobbet ved regnskapskontor siden 1993, og har derfor god erfaring i å bistå kunder med alt fra A til Å. Hun er fra Stårheim/Nordfjordeid i Sogn og Fjordane, og har vært bosatt på Lillehammer i mange år. Oddbjørg har vært ansatt hos Askus siden 2016. Hun er en av våre superbrukere i Visma, og nyter stor tillitt hos sine kunder.

Hanne Heby Myhren
Regnskapskonsulent

Tlf. 41 47 88 48 | hanne@askus.no

Handelsskole. Hanne har jobbet ved regnskapskontor siden 1985, og har derfor lang erfaring fra vårt yrke. Hanne har mange fornøyde kunder innenfor ulike bransjer, og hun nyter stor tillit hos sine kunder. Hanne er fra Lillehammer, og har vært ansatt hos Askus siden 2016. Hun er en av våre superbrukere i Visma.

Amanda Grønbakken
Regnskapskonsulent

Tlf. 92 46 37 26 | amanda@askus.no

Bachelorgrad innen Økonomi & Administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Amanda har jobbet med regnskap siden hun var nyutdannet i 2015. Hun har gode datakunnskaper, og er en nyttig tilvekst for oss med sitt blide humør og ungdommelig pågangsmot.
Amanda er fra Oppdal, og hun har vært ansatt hos Askus siden 2017.

Bente Freng
Regnskapskonsulent

Tlf. 90 94 37 67 | bente@askus.no

Høyskoleutdannet innen Økonomi & Administrasjon fra BI. Bente har over 20 års erfaring med regnskap fra tidligere jobber. Hun er fra Brøttum og bor i Mesnali. Bente er svært engasjert i lag og foreninger på fritiden. Bente er en fin tilvekst for oss med sin brede erfaring fra regnskapsfaget i tillegg til sitt gode humør. Hun har vært ansatt hos Askus siden 2017. Bente er en av våre superbrukere på Tripletex, noe mange av våre kunder vil nyte godt av.

Astrid Myhren
Autorisert Regnskapsfører

Tlf. 95 26 07 83 | astrid@askus.no

Utdannet innen Økonomi & Administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer, samt påbygging innen skatterelaterte fag og filosofi. Astrid er autorisert regnskapsfører og har over 20 års erfaring innen regnskap og forvaltning, fra boligbyggelag og regnskapsbyrå. Hun er født og oppvokst på Lillehammer. Er engasjert i ulike idrettsaktiviteter. Gir kunder og ansatte det lille ekstra. Astrid har vært ansatt hos Askus siden 2017

 

Benedicte Haslev Martinsen
Regnskapskonsulent / Trainee

Tlf. 90 29 72 95 | benedicte@askus.no

Fullført videregående skole med strålende resultater. Benedicte skal ha et praksisår hos oss før hun går løs på høyere utdanning innen økonomi. Hun er fra Lillehammer og har jobberfaring fra familiebedrift innenfor reiseliv. Benedicte har vært ansatt hos oss siden 2018, og hun vil betjene resepsjonen.