Askus AS søker regnskapsfører til vår nye avdeling i Hammerfest

Askus AS starter opp nytt avdelingskontor i Hammerfest, og vi søker i den forbindelse regnskapsfører i 100 % stilling for snarlig oppstart.
Vi er i gang med etablering, og offisiell åpning av nytt kontor vil være september 2019.

Askus har flere kunder i Hammerfest regionen, og vi ønsker å satse ytterligere i det spennende markedet i regionen. Jarle Skjerven vil lede Hammerfest kontoret.

Vi søker deg som vil være med på å videreutvikle et moderne og offensivt regnskapskontor i vekst. Vi har fokus på å forenkle hverdagen for våre kunder, og jobber på moderne web-baserte plattformer.

I utgangspunktet søker vi autorisert regnskapsfører med erfaring når det gjelder oppdragsansvar, men oppfordrer også andre til å søke. Askus søker først og fremst deg som er motivert for å bli en enda bedre regnskapsfører, herunder kunne bistå våre kunder med god rådgivning og oppfølging. IKT ferdigheter vil bli vektlagt. Vi bruker fortrinnsvis Tripletex som vårt økonomisystem, samt Cantor Controller og Total for årsoppgjør. For avdeling i Hammerfest vil Cantor Controller bli brukt for rapportering og årsoppgjør. Power Office blir brukt for timeregistrering og oppdragsstyring/kvalitetssikring.

Vi har solid økonomi og tilbyr gode lønnsbetingelser, pensjon- og forsikringsordninger.
Firma disponerer firmaleilighet i Spania til fri bruk for ansatte.

Askus AS har også kontor på Lillehammer. Selskapet er lokalt eid, og er ikke medlem av noen kjede, noe våre kunder nyter godt av i form av konkurransedyktige priser.
Vi har 14 positive og dyktige medarbeidere, hvorav 7 er autorisert som regnskapsførere.
Selskapet er i god vekst, og var Gaselle bedrift i 2012, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Vedrørende søknad, vennligst send den til e-post nedenfor, sammen med CV. Referanse samt dokumentasjon på utdanning og arbeidserfaring bes først utlevert etter evt. jobbintervju.

Vi ser fram til å motta søknad fra deg.

For nærmere informasjon kontakt:
Jarle Skjerven (daglig leder) mobil 94 00 82 91 eller e-post: jarle@askus.no